Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de cuplu armonioasa

Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de cuplu armonioasa

Oricine are un partener isi doreste sa aiba o relatie frumoasa si armonioasa. Ei bine, pentru acest lucru este important ca amandoi partenerii sa munceasca. Iata ce trebuie sa faci pentru a a obtine un astfel de rezultat.

Ce este necesar sa faci:

• arătați "unitate diferențiată". Adică, poti dezvolta o "identitate de cuplu de matrimoniale" comună, dar îti păstrezi individualitatea unică.

• să înțeleagă să ofere sentimente profunde, câștigând în același timp satisfacție pe măsură ce fac sacrificii

• să acorde o prioritate mai mare relației

• să manifeste un comportament mai puțin de "monitorizare alternativă" față de terți

În construirea unui viitor împreună, este vital pentru cupluri să cultive un sentiment de unde se îndreaptă relația lor. Cei care nu au o "agendă de relații" riscă să piardă legătura, scopul și angajamentul unul cu celălalt. Angajamentul este esențial în protejarea sfințeniei limitelor căsătoriei.

Nopți "distractive" și nopți "de afaceri"

Gestionarea așteptărilor și menținerea distracției în viață sunt esențiale pentru consolidarea dăruirii în cuplu. Se recomandă să rezervați timp pentru partner. Pentru a menține lucrurile proaspete, aventurați-vă ocazional în afara zonelor de confort pentru a încerca ceva nou împreună pentru a crea o nouă experiență comună!

Iertarea este ca anularea unei datorii

În timp, cuplurile căsătorite pot dezvolta diferențe, se pot lupta și pot suferi răni emotionale. Multora le e greu să ierte. Experții pledează pentru ca părțile să își accepte reciproc imperfecțiunile și să ierte rapid, mai ales dacă problemele sunt minore. Iertarea este "renunțarea la dreptul perceput de a se răzbuna", care este la fel ca "anularea unei datorii". Asadar, daca ai cunoscut una dintre cele mai potrivite femei din bucuresti si nu stii cum sa o ierti pentru ca ti-a gresit, iata ce trebuie sa faci.

De asemenea, iertarea:

• nu este același lucru cu uitarea, reconcilierea sau prefăcătoria că evenimentul nu a durut

• nu scuză un comportament inacceptabil și nu înseamnă că încrederea a fost câștigată

Dacă înțelegeți că iertarea nu este toate aceste lucruri, mai puteți ierta?

Iertarea este benefică, deoarece:

• te ajută să depășești amărăciunea și să ieși din durere

• crește capacitatea cuiva de a iubi, făcând posibilă reconcilierea

Pentru încălcări majore (de exemplu, infidelitate), cu toate acestea, procesul va dura mult mai mult. Soții trebuie să învețe să vorbească deschis și să-și exploreze sentimentele. Partenerul care este rănit are nevoie de timp pentru a lupta cu amărăciunea și pentru a ierta. Numai atunci cuplul se poate vindeca și merge mai departe împreună. Uneori, s-ar putea chiar să aibă nevoie de consiliere.

Experții au sfătuit că, în timp ce o înclinație de a căuta momente solitare este normală, cheia este:

• găsiți o soluție reciproc acceptabilă

• construirea unui "cont bancar de încredere" sănătos

• mențineți canalele de comunicare deschise și sigure

• să înțeleagă personalitatea partenerului (De exemplu, este predispus să-și facă griji?), mediul familial și educația (De exemplu, este influențat de stilul de viață al părinților săi în anii de creștere?), fără a ghici sau a emite prejudecăți.

Dragostea adevărată este matură

Dragostea adevarata presupune intelegere si empatie din partea ambilor parteneri pentru a mentine un echilibru perfect.