Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de cuplu armonioasa

Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de cuplu armonioasa

Oricine are un partener isi doreste sa aiba o relatie frumoasa si armonioasa. Ei bine, pentru acest lucru este important ca amandoi partenerii sa munceasca. Iata ce trebuie sa faci pentru a a obtine un astfel de rezultat.

Ce este necesar sa faci:

• arătaÈ›i "unitate diferenÈ›iată". Adică, poti dezvolta o "identitate de cuplu de matrimoniale" comună, dar îti păstrezi individualitatea unică.

• să înÈ›eleagă să ofere sentimente profunde, câÈ™tigând în acelaÈ™i timp satisfacÈ›ie pe măsură ce fac sacrificii

• să acorde o prioritate mai mare relaÈ›iei

• să manifeste un comportament mai puÈ›in de "monitorizare alternativă" față de terÈ›i

În construirea unui viitor împreună, este vital pentru cupluri să cultive un sentiment de unde se îndreaptă relaÈ›ia lor. Cei care nu au o "agendă de relaÈ›ii" riscă să piardă legătura, scopul È™i angajamentul unul cu celălalt. Angajamentul este esenÈ›ial în protejarea sfinÈ›eniei limitelor căsătoriei.

Nopți "distractive" și nopți "de afaceri"

Gestionarea aÈ™teptărilor È™i menÈ›inerea distracÈ›iei în viață sunt esenÈ›iale pentru consolidarea dăruirii în cuplu. Se recomandă să rezervaÈ›i timp pentru partner. Pentru a menÈ›ine lucrurile proaspete, aventuraÈ›i-vă ocazional în afara zonelor de confort pentru a încerca ceva nou împreună pentru a crea o nouă experiență comună!

Iertarea este ca anularea unei datorii

În timp, cuplurile căsătorite pot dezvolta diferenÈ›e, se pot lupta È™i pot suferi răni emotionale. Multora le e greu să ierte. ExperÈ›ii pledează pentru ca părÈ›ile să îÈ™i accepte reciproc imperfecÈ›iunile È™i să ierte rapid, mai ales dacă problemele sunt minore. Iertarea este "renunÈ›area la dreptul perceput de a se răzbuna", care este la fel ca "anularea unei datorii". Asadar, daca ai cunoscut una dintre cele mai potrivite femei din bucuresti si nu stii cum sa o ierti pentru ca ti-a gresit, iata ce trebuie sa faci.

De asemenea, iertarea:

• nu este acelaÈ™i lucru cu uitarea, reconcilierea sau prefăcătoria că evenimentul nu a durut

• nu scuză un comportament inacceptabil È™i nu înseamnă că încrederea a fost câÈ™tigată

Dacă înÈ›elegeÈ›i că iertarea nu este toate aceste lucruri, mai puteÈ›i ierta?

Iertarea este benefică, deoarece:

• te ajută să depășeÈ™ti amărăciunea È™i să ieÈ™i din durere

• creÈ™te capacitatea cuiva de a iubi, făcând posibilă reconcilierea

Pentru încălcări majore (de exemplu, infidelitate), cu toate acestea, procesul va dura mult mai mult. SoÈ›ii trebuie să înveÈ›e să vorbească deschis È™i să-È™i exploreze sentimentele. Partenerul care este rănit are nevoie de timp pentru a lupta cu amărăciunea È™i pentru a ierta. Numai atunci cuplul se poate vindeca È™i merge mai departe împreună. Uneori, s-ar putea chiar să aibă nevoie de consiliere.

ExperÈ›ii au sfătuit că, în timp ce o înclinaÈ›ie de a căuta momente solitare este normală, cheia este:

• găsiÈ›i o soluÈ›ie reciproc acceptabilă

• construirea unui "cont bancar de încredere" sănătos

• menÈ›ineÈ›i canalele de comunicare deschise È™i sigure

• să înÈ›eleagă personalitatea partenerului (De exemplu, este predispus să-È™i facă griji?), mediul familial È™i educaÈ›ia (De exemplu, este influenÈ›at de stilul de viață al părinÈ›ilor săi în anii de creÈ™tere?), fără a ghici sau a emite prejudecăți.

Dragostea adevărată este matură

Dragostea adevarata presupune intelegere si empatie din partea ambilor parteneri pentru a mentine un echilibru perfect.