Invata sa spui ‘’NU’’ in relatia ta de cupu

Invata sa spui ‘’NU’’ in relatia ta de cupu

Proaspăt casatoriti, sunteÈ›i încântaÈ›i să începeÈ›i restul vieÈ›ii împreuna. Insa este foarte important sa să iti iei ceva timp pentru a sta jos cu soÈ›ul / soÈ›ia È™i a stabilit unele limite. Stabilirea limitelor È™i învățarea de a spune "Nu" nu doar soÈ›ului/ soÈ›iei, ci È™i membrilor familiei (atât ai dvs., cât È™i ai lui / ei) poate fi o situaÈ›ie foarte dificilă. Este important să ne amintim că mariajul tău este ceva care merită protejat È™i vorbind despre stabilirea limitelor într-un stadiu incipient va ajuta relatia ta sa functioneze pentru foarte mult timp.

Spune nu fara sa te simti vinovat

FiÈ›i pregătiÈ›i pentru o schimbare a stilului de viață pentru indatoririle matrimoniale. CondiÈ›iile de viață cu cealaltă sunt diferite fata de atunci cand erai singur. AcordaÈ›i-vă timp să vă învățaÈ›i obiceiurile unul altuia È™i nu vă aÈ™teptaÈ›i ca el sau ea să vină după voi. SoÈ›ul / soÈ›ia nu este ajutorul tau sau mama ta. Sunteti parteneri egali È™i trebuie sa iti asumi responsabilitatea atunci când vine vorba de treburile casnice. Spune "Nu" daca tu iti asumi toate sarcinile, si imparte-le cu partenerul tau. Este uÈ™or pentru cuplurile proaspăt căsătorite să ia de la sine timpul pe care îl au acum că se află sub acelaÈ™i acoperiÈ™

Fă-ți căsnicia și soțul prioritar

Lasă-È›i neînÈ›elegerile È™i tehnologia la uÈ™a dormitorului. PăstraÈ›i dormitorul È™i patul conjugal ca un spaÈ›iu sigur unde puteÈ›i sa va bucurati unul de celalat fara absolut nici un fel de distragere. S-ar putea să descoperiÈ›i că argumentul pe care l-aÈ›i avut cu o noapte înainte a fost mai banal decât vă amintiÈ›i sau că sunteÈ›i mai dispus să auziÈ›i ce are de spus soÈ›ul / soÈ›ia după o noapte bună de odihnă. SpuneÈ›i "Nu" pentru a dormi separat, deoarece acest lucru alimentează pur È™i simplu distanÈ›a emoÈ›ională È™i deconectarea. Manipularea socrilor poate fi una dintre cele mai complicate situaÈ›ii cu care se confruntă cuplurile.

StabiliÈ›i din timp limite pentru a vă asigura că atât dumneavoastră, cât È™i soÈ›ul/soÈ›ia faceÈ›i parte din aceeaÈ™i echipă înainte de a aborda socrii cu tact È™i respect. ÎnÈ›elegeÈ›i că a spune "Nu" poate însemna a face loc pentru a spune "Da" la altceva. În cazul în care socrii dumneavoastră apar continuu la voi neanunÈ›ati, trebuie sa purtati o discutie destul de serioasa pe acest plan si sa stabiliti niste limite. Stabilirea de noi rutine este noua normă în viaÈ›a tinerilor căsătoriÈ›i.

Știi de ce spui "nu"?

La sfârÈ™itul zilei, nimănui nu-i place să spună "Nu", mai ales celor dragi, chiar si atunci cand cunosti una dintre cele mai potrivite femei din iasi. FiÈ›i clar de ce spuneÈ›i "Nu", nu lăsaÈ›i loc dezamăgirii È™i sentimentelor rănite. Învățarea de a spune un Nu sincer È™i plin de compasiune, nu se întâmplă peste noapte, dar beneficiile pot însemna protejarea căsătoriei dumneavoastră, oferindu-i timp È™i spaÈ›iu pentru a respira È™i să crească în timp ce gestionarea aÈ™teptările dumneavoastră se va produce in cel mai sanatos mod posibil. Sa spui nu uneori nu inseamna sa fii egoist ci inseamna ca pur si simplu ai alte prioritati in acel moment.