Primul an de casnicie – Fa-l sa fie de neuitat

Primul an de casnicie – Fa-l sa fie de neuitat

Ce urmează după ce spui "da"? Pe măsură ce realitatea vieÈ›ii căsătorite iese la suprafata, mulÈ›i tineri căsătoriÈ›i se găsesc față în față cu noi experienÈ›e, cum ar fi gestionarea finanÈ›elor, deranjarea anumitor lucruri care au fost odată considerate drăguÈ›e, iar unele dintre acestea ar putea avea un efect negativ asupra unor cupluri. Cu toate acestea, totul nu este pierdut chiar dacă acestea devin copleÈ™itoare.

Vă ajută să È™tiÈ›i că există întotdeauna o perioadă de tranziÈ›ie pe măsură ce progresaÈ›i în fiecare etapă a relaÈ›iei dvs. De asemenea, este important să vă amintiÈ›i că soÈ›ul / soÈ›ia nu este duÈ™manul vostru, ci partenerul de viata! Am adunat câteva sfaturi care va pot ajuta sa puteÈ›i lucra spre un prim an minunat È™i plăcut de căsătorie.

Construiți limite și formați obiceiuri bune

Știind să stabileÈ™ti limite matrimoniale È™i formând obiceiuri bune la început va ajuta la stabilirea tonului potrivit pentru căsnicia ta. Chiar dacă ai dat greÈ™, încearcă din nou. Va fi mai bine data viitoare. CreÈ™terea ca individ È™i ca si cuplu este un proces în curs de desfășurare - o serie de învățare È™i re-învățare.

Învață să ai grijă de tine

CreaÈ›i noi tradiÈ›ii È™i amintiri. Crearea de noi tradiÈ›ii È™i amintiri comune vă întăreÈ™te legătura. În plus, entuziasmul a ceva nou poate ajuta la condimentarea lucrurilor în căsnicia ta. Cu suiÈ™uri È™i coborâÈ™uri ale vieÈ›ii, viaÈ›a de cuplu s-ar putea să nu fie un pat de trandafiri de fiecare dată. Cu toate acestea, ceea ce îl face special este că ai cel mai bun prieten alături de tine (È™i crescând cu tine) în această călătorie interesantă!

Respectati-va reciproc

Pur si simplu fara respect nu poate exista o casnicie fericita si armonioasa. Trebui sa inveti sa iti respecti partenerul indiferent de deciziile pe care le ia si indiferent de opiniile pe care le are. Nu trebuie sa uiti ca partenerul tau este o persoana total diferita, ceea ce inseamna ca poate avea uneori pareri diferite si poate lua de asemenea unele decizii pe care tu nu le-ai lua. Asta nu inseamna ca nu te iubeste si de aceea trebuie sa il respecti din absolut toate punctele de vedere. Doar asa puteti construi o relatie frumoasa si sanatoasa care sa dureze pentru toata viata. Daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, atunci poti apela la platforme de matrimoniale neamt. Aceste site-uri sunt o idee excelenta pentru a intalni persoane  noi si interesante.

Bucurati-va unul de celalalt

Primul an de casnicie ar trebui sa fie cel mai frumos. Cel mai probabil aveti in plan sa faceti copii mai tarziu, iar aceasta decizie va va solicita destul de mult. De aceea, bucurati-va acum cat de mult puteti unul de celalalt. Petreceti timp de calitate impreuna, calatoriti si faceti lucrurile pe care vi le doriti. Amintiti-va ca toate acestea va vor ajuta sa creati o conexiune mai puternica intre voi si sa aveti amintiri extrem de frumoase pentru toata viata. Este atat de simplu si atat de frumos. Sunteti o echipa si ar trebui sa va faceti unul altuia viata mult mai frumoasa, indiferent de obstacolele pe care le veti intalni de-a lungul calatoriei voastre impreuna.