Sfaturi utile pentru a pastra romantismul in cuplu

Sfaturi utile pentru a pastra romantismul in cuplu

Când abia ai început să te întâlneÈ™ti cu o persoana, totul e distractiv È™i romantic. Dar ce se întâmplă când sunteÈ›i împreună de ceva vreme È™i lucrurile încep să se transforme într-o rutină plictisitoare. S-ar putea să realizezi că emoÈ›ia È™i scânteia din relaÈ›ia ta s-au stins, iar responsabilitățile vieÈ›ii au înăbuÈ™it cumva pasiunea. DeÈ™i viaÈ›a are un mod de a ne dobori cu responsabilitățile È™i presiunile sale nesfârÈ™ite, am venit cu câteva sfaturi pentru a menÈ›ine scânteia în cuplu.

1. Joacă rolul liderului

Ca un cuplu tocmai format pe un site de matrimoniale si nu numai, responsabilitatea de a planifica unele lucruri nu ar trebui să cadă doar pe o singură parte. Ambele părÈ›i ar trebui să ia iniÈ›iativa de a curtă cealaltă persoană, chiar È™i într-o relaÈ›ie pe termen lung. De asemenea, oferă fiecărei persoane È™ansa de a alege o activitate pe care îi place să o facă. Poate fi chiar la fel de simplu ca alegerea de a petrece timp acasă în timp ce vizionaÈ›i un film. Ideea este că "liderul" ajunge să decidă È™i să planifice totul, până la filmul în cauză È™i chiar gustările! Săptămâna viitoare, rolurile vor fi schimbate, iar noul "lider" va planifica seara petrecuta in doi. PuteÈ›i face acest lucru de cât mai multe ori într-o săptămână posibil, dar dacă timpul È™i energia sunt limitate, încercaÈ›i-l cel puÈ›in o dată pe săptămână.

2. FaceÈ›i treburi împreună

Nimănui nu-i plac treburile casnice, dar făcându-le împreună poate face situatia un pic mai distractiva. Spălarea vaselor în timp ce vă împărtășiÈ›i ziua cu partenerul sau plierea rufelor în timp ce vizionaÈ›i sitcomul preferat împreună pot fi mici schimbări care vor face în mod inevitabil treburile să pară mult mai distractive. Mai important, utilizarea acestor idei mici dar semnificative te vor ajuta sa te simti mai aproape de partenerul tau, iar relatia de cuplu se va imbunatati foarte mult.

3. Împarte sarcinile zilnice

Pe de alta parte, paca pur si simplu nu ai timp sa faci toate aceste lucruri impreuna cu partenerul tau, atunci ideal ar fi sa impartiti sarcinile zilnice. FaceÈ›i o listă cu tot ce trebuie făcut, împărÈ›iÈ›i lista È™i alegeÈ›i-vă sarcinile! Acest lucru funcÈ›ionează pentru a consolida munca în echipă dintre tine È™i partenerul tău. Enumerând provocările care trebuie finalizate È™i lucrând împreună la listă, întăriÈ›i ideea că tu È™i partenerul tău faceÈ›i o echipă bună È™i puteÈ›i trece peste obstacolele pe care viaÈ›a le aruncă asupra voastră. Pentru cei care inca nu si-au gasit perechea si sunt in cautare de femei singure din brasov, exista numeroase platforme de matrimoniale.

4. Petreceti timp impreuna

Odată ce copiii apar intr-o casnicie, multe cupluri spun că viaÈ›a lor gravitează în jurul copiilor lor. Cu toate acestea, este important să petrecem timp împreună ca un cuplu, de asemenea. StabiliÈ›i un timp pentru a verifica unul cu celălalt despre viaÈ›a voastră de adult fără a vorbi despre copiii dvs., chiar dacă este doar pentru cinci minute. AmintiÈ›i-vă că aveÈ›i o responsabilitate față de partenerul dvs. la fel de mult ca si pentru copiii tăi. La urma urmei, un parteneriat puternic serveÈ™te doar la promovarea legăturilor de familie mai puternice.