Obiceiuri care imbunatatesc o relatie de cuplu

Obiceiuri care imbunatatesc o relatie de cuplu

ViaÈ›a este atât de rapidă, încât uneori ne simÈ›im frustraÈ›i de lucrurile mici în timp ce jonglăm cu o listă fără sfârÈ™it de lucruri de facut. Problemele care apar în relaÈ›iile noastre sunt adesea aruncate deoparte È™i neglijate din cauza altor cerinÈ›e mai presante ale vieÈ›ii. Cu toate acestea, să nu uităm că, deÈ™i dragostea este un sentiment, a rămâne îndragostit este o alegere! Mai jos sunt trei obiceiuri pe care cuplurile ar trebui să le cultive pentru o căsnicie de lungă durată, iubitoare:

1. Ascultare versus auz

O căsnicie puternică începe de la ascultarea activă, chiar si atunci cand iti intalnesti partenerul pe un site de matrimoniale si discutati mai mult online. Ascultarea este un proces de auz, înÈ›elegere È™i reflexie. AminteÈ™te-È›i, trebuie să alegi să asculÈ›i. Când asculÈ›i, faci o alegere conÈ™tientă să te concentrezi asupra celeilalte părÈ›i. AÈ›i fost într-o situaÈ›ie în care soÈ›ul / soÈ›ia iti povesteste ceva despre locul de muncă È™i auzi vocea lui sau a ei în mod clar, dar nu reuÈ™esti să asculti cu adevarat ceea ce spune? Ei bine, ai auzit nu ai ascultat.  

 ÎncepeÈ›i prin a acorda atenÈ›ie limbajului corpului în timpul conversaÈ›iilor. Chiar dacă nu eÈ™ti de acord cu ceva, încearcă să te pui în locul partenerului tău. Nu vă exprimaÈ›i dispreÈ›ul sau batjocoriÈ›i opiniile lor pur È™i simplu pentru că diferă de opiniile dvs. IntenÈ›ia ta ar trebui să fie întotdeauna să îti intelegi soÈ›ul / soÈ›ia È™i să oferi sprijin. Acest lucru înseamnă furnizarea unui spaÈ›iu sigur pentru el sau ea să fie deschis în partajarea sentimentelor si gandurilor.

2. Fii pro-activ

AmintiÈ›i-vă acele momente pe care le-ati evitat având o conversaÈ›ie cu soÈ›ul / soÈ›ia pentru că ati fost prea fizic È™i mental obosit pentru a face față problemei? Nu presupune că cealaltă parte te poate înÈ›elege prin telepatie. FiÈ›i pro-activ în iniÈ›ierea unei conversaÈ›ii despre probleme nerezolvate. Poate fi la fel de simplu ca programarea unei conversaÈ›ii de 15 minute după cină. ConversaÈ›ia ar putea începe uÈ™or È™i casual pentru a da tonul pentru o conversaÈ›ie plăcută È™i fructuoasă.

Poate pune întrebări de genul, "Unde ar trebui să mergem pentru week-end?" sau "Ce ai vrut să vorbesti cu mine noaptea trecută?" Când conversaÈ›ia atinge un nivel mai intim, puneÈ›i întrebări mai profunde, cum ar fi care sunt lucrurile pe care le fac sau cuvintele pe care le spun care te rănesc? FiÈ›i pregătiÈ›i că astfel de conversaÈ›ii pot fi solicitante emoÈ›ional sau mental, dar există o recompensă pentru cei care continuă să încerce. O legătură emoÈ›ională mai puternică se va forma atunci când acordaÈ›i atenÈ›ie nedivizată soÈ›ului/ soÈ›iei.

3. ReconectaÈ›i dincolo de împrejurimile familiare

Anii de căsătorie È™i de creÈ™tere a copiilor pot face ca mariajul tău să pară monoton. Chiar si acele cupluri care se cunosc pe Foxi.ro - Matrimoniale si cred ca si-au intalnit marea iubire, se confrunta la un moment dat cu monotonia. Fiecare zi este doar o altă provocare emoÈ›ională, mentală È™i fizică în timp ce încercaÈ›i să echilibraÈ›i munca È™i familia. E uÈ™or să pierzi acea legătură intimă într-o căsnicie. ÎntrebaÈ›i-vă, când a fost ultima dată când aÈ›i făcut o activitate spontană împreună cu soÈ›ul/ soÈ›ia? De ce te-ai îndrăgostit de el sau de ea?

Poate e timpul să-È›i reaprinzi dragostea printr-o vacanta de cuplu! MergeÈ›i într-o vacanță È™i deconectaÈ›i-vă de la dispozitivele digitale, astfel încât să puteÈ›i petrece cu adevărat timp de calitate împreună. ÎncercaÈ›i să descoperiÈ›i lucruri noi unul despre celălalt. Aceasta este oportunitatea de a face un pas înapoi de la realitățile vieÈ›ii de zi cu zi È™i de a reflecta asupra obiectivelor dumneavoastră ca un cuplu. GândiÈ›i-vă la activitățile pe care le puteÈ›i începe împreună, astfel încât să puteÈ›i merge spre atingerea scopului È™i viziunii familiei dvs.