Secrete pentru o casnicie de succes

Secrete pentru o casnicie de succes

Sa ai o casnicie de succes nu este simplu, dar nici imposibil. Daca vrei sa ai o conexiune puternica cu partenerul tau sis a va intelegeti mult mai bine, atunci iata ce trebuie sa stii.

Lucruri importante de stiut

1. Cei mai grav răniți oameni in cuplurile matrimoniale, sunt cei care au potențialul de a deveni cei mai frumoși. În ciuda faptului că sunt grav răniți, frumusețea lor apare din învățarea continuă, iubind, fiind implicați conștient.

2. Tragedia numărul unu pe pământ, este că poți fi înconjurat de oameni și totuși să te simți deconectat sau separat de ceilalți.

3. De asemenea, m-au învățat că binecuvântarea numărul unu în viață, atunci când ai cu adevărat probleme, este să știi că există un loc unde poți merge, loc in care poti gasi dragoste.

Dinamica iubirii și gestionarea conflictelor

Fiind conștient de zonele de conflict care vă amenință cel mai mult relațiile, terapeutii de cuplu spun că există strategii pentru cupluri pentru a preveni în mod eficient deteriorarea gravă a căsătoriilor lor. În special în prima jumătate a unei căsătorii, o mare parte în stabilirea unei relații de dragoste puternice se întâmplă prin dezvoltarea abilităților de a gestiona eficient conflictele. Imposibilitatea de a rezolva durerea este cel mai dăunător lucru pentru relațiile de dragoste. O situație comună în care conflictele apar este atunci când unul dintre parteneri este rănit și proiectează durerea celuilalt - "Sunt rănit. Trebuie să simți durerea pe care mi-ai provocat-o." De ce oamenii nu rezolvă conflictele? Pentru că atunci când încearcă să rezolve conflictul, efortul lor de a-și rezolva conflictul a creat lupte mai mari. Prin urmare, ei nu îndrăznesc să atingă problema.

Sfaturi pentru rezolvarea conflictelor cu soțul / soția

• Time out: Când ambii parteneri sunt supărați, apelați la o pauză. Trebuie să fii într-o stare mai calmă pentru a începe orice discuție.

• Data viitoare când te enervezi foarte tare (supărat), dacă ești în stare, doar oprește-te și pune-ți această întrebare foarte simplă: "De ce am nevoie acum?"

Această întrebare simplă vă ajută lobul prefrontal să revină online - atunci când vă concentrați asupra nevoii dvs. Angajarea lobului prefrontal permite unei persoane să se "ridice deasupra" emoțiilor sale, prevenind pierderea controlului emoțional.

Empatia nu trebuie sa lipseasca din nici un cuplu

Fara empatie nu poti avea o casnicie de succes. Atunci cand apar situatii dificile, pune-te in locul celuilalt pentru a-i intelege punctul de vedere. Doar asa ii vei putea accepta parerile si deciziile diferite si vei stii cum sa stingi un conflict. Altfel, o cearta simpla se poarte transforma intr-o situatie destul de delicata care va afecta destul de mult relatia de cuplu. Asadar, daca tii cont de aceste sfaturi, atat tu cat si partenerul, casnicia voastra va fi una frumoasa iar conexiunea dintre voi foarte puternica. Daca inca nu ai un partener, atunci iti recomandam un site de dating online bucuresti unde poti cunoaste o multime de oameni frumosi. Fie ca aceste sfaturi să vă țină pe drumul spre o căsătorie care devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce călătoria voastră epică ca soț și soție continuă.